Присаждане на коса

Присаждане на коса – възможност за ново самочувствие

И у нас става все по-популярно и предпочитано присаждане на коса. За да решите вашите

присаждане на коса

Тук е имало присаждане на коса

проблеми с опадалата коса, вие може да изберете измежду два надеждни метода на присаждане – с биофибри или със собствена коса.

Първият метод се отличава с това, че е доста по-бърз и евтин, но неговият недостатък е в това, че биофибрите не са естествен материал и е възможно да се получи алергична реакция на кожата около фибрите.

Присаждане на коса по метода на автотрансплантацията се осъществява като се имплантират космени фоликули към скалпа и косата има възможност да расте (докато при метода с биофибри това не е възможно). Предимство на този метод е това, че можете да избирате вашата прическа, да боядисвате косата си и да я поддържате доста по-лесно отколкото при метода с биофибри.

Вие сте тези, които ще прецените кой от методите на присаждане на коса да изберете – това зависи от финансовите ви възможности и вашите предпочитания.

Какво печелите като предприемете стъпката по присаждане на коса? Преди всичко самочувствие и възможност да водите пълноценен начин на живот, без притеснения и комплекси от това, че страдате от оплешивяване. Подарете си това спокойствие и нов външен вид.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *