Демир бозан при косопад

Чаят Демир бозан засилва действието на всяко средство против косопад, като се пие успоредно с него. Сам по себе си чаят има ефект на пречистване на кръвта и отстраняване на последиците от стреса.

Как да купя „Демир бозан“?

„Демир бозан“ се предлага от десетки столични аптеки, както и в по-големите градове като Пловдив, Варна, Бургас, Ст. Загора, Добрич, Петрич. Най-просто е да го поръчате онлайн и чаят ще ви се достави до офис на Еконт или на домашен адрес на същата цена, каквато ще го вземете и от аптеката. Сами изберете как ви е удобно да се свържете с нас – попълнете формата за поръчване, позвънете на 089 854 37 52 или 089 958 28 32.

Билковият еликсир пристига при вас без куриерска такса, срещу 43 лв. на кутия. При покупка на две кутии цената спада общо с 6 лв.

По-нататък ще научите подробности за чая „Демир бозан“, създаден по старинна рецепта отпреди векове и ще намерите отзиви.

  Чаят успокоява и повишава метаболизма, като премахва причините за косопада. Другите средства, които се ползват външно, не могат да се похвалят с такъв ефект, затова действието им е временно. Както знаем, причините за косопада най-общо могат да се разделят на две групи – душевни и такива, които са свързани с понижаване на обмяната на веществата, включително и благодарение на напредването на възрастта. Хормоналните промени спадат към тях и те са в сила както за мъже, така и за жени.

  Мнения за чай „Демир бозан“ за косопад

  Д-р Георги Топалов е един от специалистите, които препоръчват Демир бозан в помощ срещу косопада. Още от него можете да намерите ТУК:

  Спиране на косопада при жените чрез пиене на билки против косопад и билкове хапчета. Мнение на лекар.

  Какво е „Демир бозан“?

  Чай „Демир бозан“ е съчетание от шест целебни растения, които пречистват кръвта и ликвидират последствията от стреса, както и самият стрес.

  Хапчетата са създадени за конкретен проблем, а билките сами намират слабите места в нашия организъм. Дори и да не сме разбрали още какво и как се е разболяло. Комбинацията „Демир бозан“ се проявява благоприятно на цялата система от сърце, артерии, вени, капиляри, състав и чистота на кръвта. Индиректно повлиява метаболизма, имунитета и енергийния статус на тялото. Без да цели специално отслабване, много пациенти го постигат с лекота и радост. Освен това към билките не се привиква.

  Силвия Маринова: Отървах се от истински ужас!

  silviya-marinova-kosopad

  Силвия Маринова разказва…

  Бях полудяла от притеснения, косата ми окапваше на цели кичури. Направиха ми един куп изследвания, изказаха се различни мнения, но окончателна диагноза за косопада така и не чух. Поради липсата на диагноза, нямаше и лечение. През цялото това време косата ми продължаваше да капе.

  Насочих се към козметика, заздравяваща косата, докато лекарите се чудеха какво ми има и как да ме лекуват. Ефект нямаше. Очевидно проблемът беше доста сериозен, а не само козметичен. Вече трябваше да нося шапка. Не можех да се покажа навън в този вид, изглеждах много зле.

  Тогава на една съседка на баба й направило впечатление, че нося шапки дори и когато времето не го изисква. Баба й споделила моя проблем. Тя я посъветвала да потърсим Демир Бозан, билкова комбинация, която помага при косопад. Без да ми каже нищо, баба я намерила и направо ми я донесе у дома. Един месец пих отварата от Демир Бозан. Косата ми спря да капе. След още един месец на оголелите места започна да пораства нова коса. Така за няколко месеца косата ми израсна отново. Престанах да нося шапки.

  Силвия Маринова от Хисаря

  Защо да се доверя на „Демир бозан“?

  demirbozan-original

  Това е оригиналният Демир бозан на Фарма Витал, който струва 43 лева. Внимавайте! Има фалшификати!

  Формулата от шестте билки е донесена преди векове от анадолските ходжи. Лечебните качества са изпробвани милиони пъти и на наша територия. Днес продуктът се произвежда от брани на ръка билки от чисти райони в Рила. Билките са обработени, така че да запазят пълния състав от своите целебни качества.

  „Демир бозан“ е контролиран и сертифициран чай. Неговият състав е винаги един и същ, във всяка кутия и във всяко пакетче. Комбинацията е регистрирана в БАБХ, което гарантира абсолютна безопасност и спазването на нормативните изисквания в България.

  Как лекува „Демир бозан“?

  Като всяко билково средство, и „Демир бозан“ не претендира, че е бързо хапче срещу конкретна болест. Но това е за добро, защото за всяка болест си има достатъчно създадени химии. Това, което правят тези билки, не се предоставя от синтетичните лекарства – това е цялостна регулация и „напасване“ на сложните механизми в човешкия организъм. Оздравявайки кръвоснабдяването, билките индиректно обновяват и всички органи и тъкани. Най-малкото те разчитат на доставки на кислород.

  История №2: Как излекувах оголване на брадата

  alopecia-areata-ogolvane-na-bradata-01-150x150

  Ангел Ангелов

  Поставиха ми диагноза алопеция ареата. Аз съм млад и доста суетен мъж и затова много болезнено преживях перпективата да ходя с гнезденца оголени места в косата, по тялото, ръцете и дори в брадата си. Всъщност първото оголване забелязах именно в брадата си, с която много се гордея и ми отива чудесно. След това се появи проблем и с косата ми и т.н. и т,н., та до застрашителното ми прошарване.

  Дерматолозите ми обясниха, че това е алопеция ареата и е от стреса или инфекциите.

  Или и от двете заедно, допуснаха, че ще се излекувам от косопада, тъй като заболяването се поддавало на лечение.

  Лекувахме стреса, изследвах се за неизлекувани или лошо лекувани инфекции, мазах се с лосиони и кремове, пих витамини, но резултатът не идваше.

  Не се примирих с перспективата да олисея oще по-видимо и в търсене на изход, се натъкнах на билковия еликсир, познат като еликсира на анадолските ходжи и предотвратих срива на имиджа си.

  Демир Бозан пребори кожния ми проблем окончателно на третия месец, но залесяването ми пролича в края на първия. Междувременно търках засегнатите области и с чесън, докато се зачервят и започнат да наболяват.

  Това се прави всяка вечер преди лягане в продължение на 2-3 вечери.

  Ако кожата започне да се бели, спирате за няколко дни, докато спре да се бели, после почвате отначало. Съчетано с Демир бозан, два-три цикъла по 2-3 вечери вадят първите руси косъмчета на мястото на оголването на брадата.

  Асен Ангелов, Пловдив,39 г.

  Как действа чай „Демир бозан“?

  Можете да разчитате на цялостно оздравяване. На премахване на възпаления в тялото, където и да са те. На хормонална регулация и на оптимизиране на обменните процеси. Цялостно се изчистват органи и тъкани. Кръвта се обновява. „Демир бозан“ дава нов живот на организма и в пъти подобрен имунитет, способен да се справя и сам с бъдещите предизвикателства.

  Чай „Демир бозан“ оказва видимо подобрение от първата кутия. Резултатите няма да ви карат да чакате.

  Една кутия „ДБ“ предоставя 90 филтър-пакетчета. Сложете в чаша, долейте сгорещена вода, за минутка изчакайте и готово. Дозата животворен чай е готова!

  Една кутия предоставя помощ за 30 дни.

  Какви билки има в „Демир бозан“?

  В чая са включени шест билки, които имат собствени ценни качества. Поотделно те също са силно лечебни.

  • Полският хвощ се е доказал при обменни патологии като ревматизъм и подагра. Оздравява бъбреците и помага при хемороиди.
  • Великденчето възстановява клетките и тъканите. Чисти холестерола и оздравява нервна с-ма. Идеално е за кожни патологии.
  • Най-стойностното растение в комбинацията е блатен тъжник. То има лечебни ефекти и върху психиката, и на физическо ниво.
  • Котешка стъпка е ценна за изчистване на артериални плаки. Премахва възпаления, оздравява органите.
  • Глог е силен в регулацията на налягането в съдовете и благоприятства нормалната работа на сърцето. На него разчитаме за нормално кръвоснабдяване.
  • В комбинацията е включен и силен диуретик – царевична коса. Никой сбор не минава без диуретична съставка, която да помогне изчистващите процеси и да извежда излишни течности.

  „Демир бозан“ не е сбор на ефектите от цитираните билки (а ние не посочихме всички). При съчетаването си лечебните растения дават по-силен целебен ефект. Явлението се нарича синергия, тоест постигане на резултат, който надхвърля простия сбор от ефектите на отделните билки.

  Заедно, лечебните растения в „Демир бозан“ регулират хормоналните нива, обменните процеси, работата на ендокринните жлези, органите и техните функции. Подкрепят имунитета и отварят място той да работи спокойно за предпазване на тялото.

  На този чай можем да разчитаме за „изгребване“ на лош холестерол, замърсени мастни депа, многогодишни шлаки, патогени и причинени от тях възпалителни процеси. Реално изчиства и червата от стари отлагания. Билките енергизират и подкрепят.

  В „Демир бозан“ има само чисти и полезни билки. В състава няма нищо изкуствено – нито овкусители, нито оцветители, нито други добавки.


   Чай „Демир бозан“ е изследван в сертифицирани лаборатории.