ЛЕКАРЯТ: Косопад се спира с билки, а не с лекарства! (ВИДЕО)

Известният пловдивски доктор Георги Топалов обяснява механизма на действието на билките при косопад. Вижте видеото по-долу!

Самият той се е лекувал с тях и не само е спрял косопада, а е подобрил общото си здравословно състояние. Четете надолу, за да разберете как се случва това.

1. Приятели препоръчват универсална билкова комбинация

След консултация с приятели и колеги д-р Топалов от Пловдив избира един особен начин да спре окапването на косата и да подобри общото си състояние. Вниманието му е привлечено от билкова комбинация – чай, който освен против косопад, помага и при някои заболявания, свързани с кръвообращението и нервите.

2. В кои случаи на косопад билките помагат, разказва лекарят

Косопадът, когато не е наследствен или хормонален, се дължи на стрес и натоварване или на натравяне с някаква химия, казва д-р Топалов. Ако оплешивявате защото баща ви и дядо ви са били плешиви, в този случай нищо не помага. Но ако сте преживели някакъв стрес и два-три месеца по-късно косата ви е започнала да капе, тогава най-добре е да се ориентирате към билките. Ако сте водили тежък живот, хранили сте се нездравословно или сте приемали някакви лекарства, които са предизвикали косопада, пак трябва да минете на билки, за да се оправите, препоръчва лекарят.

3. Как точно действат билките и защо помагат при косопад?

demirbozan

Оригиналната опаковка на „Демир бозан“. Избягвайте фалшификатите, предупреждава лекарят.

Лечебните растения най-добре премахват натрупалия се стрес, пречистват кръвта. Особено подходящи са билките, събрани в известната комбинация „Демир бозан“, познати още и като „тайната билка на ходжите“. Те ще пречистят кръвта ви и ще спрат косопада, като ефекта от тях ще забележите още през първия месец на техния прием. Освен това ще ви помогнат да се справите с проблеми, свързани с кръвта или нервите. Добри са при диабет, подагра, за регулиране на кръвно налягане, висок холестерол, след инсулт, за отслабване, при страхова невроза и депресия и тъй нататък.

4. Защо да приемаме билки, а не лекарства или козметика на основа химия?

Предимството на лечението с билки е, че организмът не се натоварва с допълнителна химия. Билките нямат странични ефекти, напротив, хармонизират процесите в организма. Представляват един естествен и природен начин за справяне с косопада и другите проблеми, обяснява докторът. Ефектът от тях се проявява още първия месец. Докато за лекарствата и козметиката на химическа основа не може да се каже същото нещо. Те или имат дълъг списък от странични ефекти, който ще намерите в листовката с най-ситните букви, или едно оправят, десет други неща развалят. Затова споделете тази публикация в социалните мрежи с помощта на бутоните за споделяне горе вляво, за да може тя да достигне до повече хора и повече хора да бъдат предпазени от измамата!

5. Космите по гребена и по възглавницата изчезват!

РЕГИСТРАЦИЯ И ГАРАНЦИЯ

babhБилковата комбинация Демир Бозан на „Фарма Витал“ е регистрирана в Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) и има всички документи, гарантиращи нейната безопасност и сигурен ефект. Поръчайте сега, защото количествата са ограничени! Преди да поръчате се убедете, че купувате оригиналния чай.

Самият лекар е бил изненадан как първоначално върху възглавницата и гребена е започнал да открива все по-малко косми, а после косата му е взела да се сгъстява, да става по-гъста и еластична, придобила е здравословен блясък. В средата на втория месец от приема косопадът напълно е престанал.

6. Приятните „ефекти“: без страх от инсулт и диабет!

Също така д-р Топалов вече не може да се оплаче и от постоянната си преумора, кръвното му налягане се е нормализирало, кръвната му захар – също. Въпреки тежката работа на две места и нездравословния начин на живот, той по-малко се притеснява от това, че може да го сполети внезапен инсулт или пък диабет.

7. Как можем да се сдобием с тези билки?

Самият д-р Топалов е поръчал билковата комбинация по интернет, но принципно тя може да се купи и на място в няколко билкови аптеки и дрогерии в София, Стара Загора и Петрич (вижте ТУК откъде се взима). Но ако нямате път натам, ще ви я изпратят и с куриер, без да натоварват цената с парите за доставката.

КОЙ Е Д-Р ТОПАЛОВ

bilki-kosopad-demirbozan

Д-р Топалов

Д-р Георги Топалов е лекар от дълги години. В последно време се занимава с професионални заболявания. Като медик постоянно му се налага да се среща с различни съдби и да разрешава здравословните проблеми на хората. Освен това работи и като музикант, свири до късно. С напредването на възрастта и стажа той започва все по-често да се събужда уморен, има проблеми с кръвното. Постоянният стрес и натоварванията започват да предизвикват закономерния косопад.

Една кутия съдържа 90 филтърни пакетчета от сместа и е достатъчна за месец. В рамките на това време ще забележите ефекта.

8. Цена и специална отстъпка

Кутията струва 43 лева, а при поръчка на две ще спестите 6 лева, като вместо 86 ще платите на куриера само 80. Можете да поръчате на някой от телефоните 0898/543 752, 0899 58 28 32 на имейла office@demirbozan.com или като директно попълните формата за контакт по-долу.

9. Лекарят предупреждава: ВНИМАНИЕ! ФАЛШИФИКАТИ!

Производителят на оригиналния чай Демир Бозан е фирма „Фарма Витал“ – единствената, произвеждаща оригиналния чай и на която можете спокойно да се доверите. Трябва да се пазите от многочислените фалшиви продукти, които традиционно се множат на българския пазар. Пазете здравето си, не се доверявайте на неизвестни фирми, предупреждава още д-р Топалов.

10. Форма за контакт – поръчка на Демир бозан

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Адрес, на който има човек в работно време (задължително)

Мобилен телефон, на който да получите SMS от куриерската фирма (задължително)

Допълнителни бележки


Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *