Лекар: Пиене на билки при косопад помага и при жените

Разговор с лекар. Как помага пиене на билки при косопад. Какво да правим с косопад при жените. Лечение с билки и лекарства

Когато се сблъскаме с притеснителния и грозен косопад, искаме бързо и ефикасно решение. Това не е проблем, който търпи проба/грешка. Докато видим кое ще ни помогне, косата си отива.

При косопад 75% от хората търсят съвет от  близък, минал през проблема. 65% предпочитат да питат за косопад лекар. Останалите ровят в интернет, търсейки готово решение.

А ние събрахме всичко това в едно, като потърсихме за рецепта д-р Георги Топалов. Той е дългогодишен лекар, който е спрял косопада си с билки.

Косопад: лечение с билки

Косопад: лекар разказва как се е излекувал

За някои подходът на д-р Топалов ще се стори нестандартен. Косопадът е „външен“ проблем, затова хората търсят и външно решение – лосиони, маски, води за изплакване. Те смятат, че трябва да влияят на косъма или на луковицата директно. Готови са втриват и да мажат.

Но това е грешка, обяснява ни д-р Топалов. Нека видим какво причинява косопада. Има няколко причини, но най-срещаните са стрес, нервно напрежение, авитаминоза, лоша грижа за себе си като цяло, срив в имунната и хормоналната системи. При тези изброени причини косопадът трябва да се лекува „отвътре“. Или по-точно – необходимо е да се излекуват самите причини, а после опадането на косата само ще спре.

Билки против косопад

Д-р Топалов ни разказа, че много от познатите ни билки против косопад помагат повече, когато се пият. Например:

 • Коприва – прието да се втрива в корена, за да го заздрави. Но приета вътрешно, тя лекува косопад, причинен от малокръвие и нарушения на метаболизма;
 • Върбинка – тя е прекрасна при разстройване на жлезите с вътр. секреция и при някои хормонални патологии, които причиняват оплешивяване;
 • Червена детелина – лекува при инфекциозни и алергични патологии по скалпа;
 • Челядник – при имунен срив, при изтощение и след тежки болести, които водят до алопеция;
 • Лайка – общоукретващо и противовъзпалително средство. Невероятно, но помага и за косата!;
 • Бял трън – извежда токсините и нормализира храносмилателните дейности.

Д-р Топалов е уверен, че сборовете от билки са в пъти по-полезни, особено за косопад при жените. Защото често причините се комбинират – има и стрес, има и хормонални промени или преумора. Лекарят за себе си е открил уникален сбор, който идеално лекува косопад:

Демир бозан при косопад

Конкретни ефекти на билковата комбинация:

 1. Премахва психологическата и емоционалната причина за опадане на косата – успокоява и лекува нервите и много сериозни патологии като депресия, фобии и др.;
 2. Пречиства кръвта, нормализира холестерол, кръвна захар, изчиства токсините, подобрява кръвообращението. Така космените фоликули се захранват пълноценно и бързо да се възстановяват;
 3. Нормализира хормоналните нива и работата на органите;
 4. Регулира жлезите, вкл. мастните, което подобрява средата, в която се възстановяват космите;
 5. Обезврежда отравяния с лекарства и химикали, които са честа причина за косопад;
 6. Билки против косопад придават енергия и сила, подобряват имунитета и общия здравен статус.

  demirbozan

  Оригиналната опаковка на „Демир бозан“. Избягвайте фалшификатите, предупреждава лекарят.

Самият д-р Топалов се е лекувал с Демир бозан и не само е спрял косопада, а е подобрил общото си здравословно състояние. Четете надолу, за да разберете как се случва това.

Приятели препоръчват универсална билкова комбинация! След консултация с приятели и колеги д-р Топалов от Пловдив избира един особен начин да спре окапването на косата и да подобри общото си състояние. Вниманието му е привлечено от билкова комбинация – чай, който освен против косопад, помага и при някои заболявания, свързани с кръвообращението и нервите.

В кои случаи на косопад билките помагат, разказва лекарят

Косопадът, когато не е наследствен или хормонален, се дължи на стрес и натоварване или на натравяне с някаква химия, казва д-р Топалов. Ако оплешивявате защото баща ви и дядо ви са били плешиви, в този случай нищо не помага. Но ако сте преживели някакъв стрес и два-три месеца по-късно косата ви е започнала да капе, тогава най-добре е да се ориентирате към билките. Ако сте водили тежък живот, хранили сте се нездравословно или сте приемали някакви лекарства, които са предизвикали косопада, пак трябва да минете на билки, за да се оправите, препоръчва лекарят.

Как точно действат билките и защо помагат при косопад?

Лечебните растения най-добре премахват натрупалия се стрес, пречистват кръвта. Особено подходящи са билките, събрани в известната комбинация „Демир бозан“, познати още и като „тайната билка на ходжите“. Те ще пречистят кръвта ви и ще спрат косопада, като ефекта от тях ще забележите още през първия месец на техния прием. Освен това ще ви помогнат да се справите с проблеми, свързани с кръвта или нервите. Добри са при диабет, подагра, за регулиране на кръвно налягане, висок холестерол, след инсулт, за отслабване, при страхова невроза и депресия и тъй нататък.

Защо да приемаме билки, а не лекарства за косопад?

Или козметика на основа химия? Предимството на лечението с билки против косопад е, че организмът не се натоварва с допълнителна химия. Билките нямат странични ефекти, напротив, хармонизират процесите в организма. Представляват един естествен и природен начин за справяне с косопада и другите проблеми, обяснява докторът. Ефектът от тях се проявява още първия месец. Докато за лекарствата и козметиката на химическа основа не може да се каже същото нещо. Те или имат дълъг списък от странични ефекти, който ще намерите в листовката с най-ситните букви, или едно оправят, десет други неща развалят. Затова споделете тази публикация в социалните мрежи с помощта на бутоните за споделяне горе вляво, за да може тя да достигне до повече хора и повече хора да бъдат предпазени от измамата!

Космите по гребена и по възглавницата изчезват!

РЕГИСТРАЦИЯ И ГАРАНЦИЯ

babhБилковата комбинация Демир Бозан на „Фарма Витал“ е регистрирана в Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) и има всички документи, гарантиращи нейната безопасност и сигурен ефект. Поръчайте сега, защото количествата са ограничени! Преди да поръчате се убедете, че купувате оригиналния чай.

Самият лекар е бил изненадан как първоначално върху възглавницата и гребена е започнал да открива все по-малко косми, а после косата му е взела да се сгъстява, да става по-гъста и еластична, придобила е здравословен блясък. В средата на втория месец от приема косопадът напълно е престанал.

Косопад при жените: лечение с билки

Билките са два пъти по-нужни на дамите, защото те често влизат в хормонални промени – през пубертета, при износването на децата, през менопаузата и климакса. В такива моменти се получава косопад, но той рядко има една ясна причина. Проблемът е комбинация от психологични промени, нервност и стрес, хормонални изменения и всичко, свързано с тях.

Ето защо относно такъв косопад лекар като д-р Топалов уверено съветва за билково лечение.

Билките се различават от класическите лекарства за косопад по това, че третират няколко проблема едновременно. Например Демир бозан лекува и нервите, и кръвта, и пречиства. Така се премахват поне 3 от основните причини за косопад – стресът, замърсяването и нездравословния живот.

И защо още д-р Топалов ни насочва към пиене на билки при косопад?

Още „ефекти“: без страх от инсулт и диабет!

Също така д-р Топалов вече не може да се оплаче и от постоянната си преумора, кръвното му налягане се е нормализирало, кръвната му захар – също. Въпреки тежката работа на две места и нездравословния начин на живот, той по-малко се притеснява от това, че може да го сполети внезапен инсулт или пък диабет.

Как можем да се сдобием с Демир бозан?

Самият д-р Топалов е поръчал билковата комбинация по интернет, но принципно тя може да се купи и на място в няколко билкови аптеки и дрогерии в София, Стара Загора и Петрич (вижте ТУК откъде се взима). Но ако нямате път натам, ще ви я изпратят и с куриер, без да натоварват цената с парите за доставката.

КОЙ Е Д-Р ТОПАЛОВ

bilki-kosopad-demirbozan

Д-р Топалов

Д-р Георги Топалов е лекар от дълги години. В последно време се занимава с професионални заболявания. Като медик постоянно му се налага да се среща с различни съдби и да разрешава здравословните проблеми на хората. Освен това работи и като музикант, свири до късно. С напредването на възрастта и стажа той започва все по-често да се събужда уморен, има проблеми с кръвното. Постоянният стрес и натоварванията започват да предизвикват закономерния косопад.

Една кутия съдържа 90 филтърни пакетчета от сместа и е достатъчна за месец. В рамките на това време ще забележите ефекта.

Цена и специална отстъпка

Кутията струва 43 лева, а при поръчка на две ще спестите 6 лева, като вместо 86 ще платите на куриера само 80. Можете да поръчате на някой от телефоните 0897 039 295, 0899 58 28 32 на имейла office@demirbozan.com или като директно попълните формата за контакт по-долу.

Лекарят предупреждава: ВНИМАНИЕ! ФАЛШИФИКАТИ!

Производителят на оригиналния чай Демир Бозан е фирма „Фарма Витал“ – единствената, произвеждаща оригиналния чай и на която можете спокойно да се доверите. Трябва да се пазите от многочислените фалшиви продукти, които традиционно се множат на българския пазар. Пазете здравето си, не се доверявайте на неизвестни фирми, предупреждава още д-р Топалов.

Още мнения за Демир бозан и пиене на билки при косопад ТУК!!!

Вижте и това видео:

3 коментара по “Лекар: Пиене на билки при косопад помага и при жените

 1. Косата ми рязко опада на 50 г. Много ми помогнаха билки, включително и една маска, която искам да споделя: 20 г сок от алое, 1 с.л. мед, 1 ч.л. чеснов сок. Сгъстявам с каквото имам – яйце, овесени ядки, и мажа.

 2. Знам, че е хубаво да се пие рибено масло и да се яде риба, но не обичам. И аз съм за билките и само с тях се оправям за всичко.

 3. А какво ще кажете за хомеопатия и Аюрведа? Накъде клоните – наши билки или друго? Впрочем Демир бозан идеално чисти кръвта, проверено!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *