Хининова вода за лечение на косопад

Въпреки многото продукти за коса, които използваме, не винаги оставаме доволни при борбата си с косопада.

Много страници са изписани за това какви точно са причините за това неприятно явление и как да се отървем от него, но не всеки намира отговори на касаещите го въпроси. По-често хвърляме един бегъл поглед на форумите и избираме продукта или лекарството, което се ползва с най-голямо одобрение и подкрепа.

косопадът може да се излекува с хининова вода

Косопадът се повлиява положително от хининова вода

Но съществуват и не толкова популярни идеи за лекуване на косопада, които за някои от нас се оказват ефикасни. Не са мнозина тези, които са чували за силата на хининовата вода по отношение на заздравяването на косата и премахването на проблемите, свързани с нея. Ежедневното й втриване в корените на косата не само че оказва влияние върху начина, по който тя изглежда, но и заздравява нейната структура и я прави по-издръжлива и еластична и повлиява положително косопада.
Самата хининова вода може да се намери във всяка аптека, като за по-лесната й употреба някои марки са разработили специални впръскващи флакони, с помощта на които нанасянето отнема не повече от минута – две. Хубавото е, че освен бързото втриване в корените, хининовата вода не се нуждае от изплакване, както е при стандартните маски. Просто леко впръскване в началото на деня гарантира, че скоро без много усилия и средства скоро ще се преборим с така неприятния косопад.
Все пак трябва да добавим, че този ефект не се наблюдава при всички, които я използват. Някои от нас са предразположени към подобен тип лечение, затова за тях изходът от проблема с косопада се оказва бърз и лесен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *