Китайската медицина и косопадът

Имате проблеми с косопада? Пробвали сте какво ли не, но не помага? Копнеете най-накрая да се отървете от този ужасен проблем.

Едно добро предложение за вас е китайската медицина.

Косопадът и китайската медицина

Китайски уред срещу косопад

Китайската медицина предоставя един неоперативен, лишен от употреба на медикаменти, натурален начин за справяне с косопада. Състоянието ви може да се подобри значително чрез акупунктура и прием на различни билки (например прополис), които предлага този вид лечение.

Според китайската медицина всеки сезон съответства на определен елемент (например огън или вода). Затова през различните месеци на годината сме предразположени към различни неразположения. Китайското учение обяснява причината за косопада в дисбаланса между ин и ян. Ако енергията в ян се окаже по-голяма от тази в ин хармонията между тях се губи. Това може да доведе не само до косопад, но и до усложнения в някои вътрешни органи.

Има различни начини за достигане на синхрон между двата елемента. Китайските медици вярват, че недоброто състояние на косата е индикатор за наличието на токсичност в организма. За да се прочисти той, и за да се избегнат редица проблеми, какъвто е и косопадът, китайската медицина препоръчва специализирани начини на хранене и различни видове терапия.

За да послужат тези методи и при вас е нужно да се заредите с много търпение и да сте абсолютно запознати с материята и концепцията на самото лечение. Голям процент от хората са постигнали завидни резултати, проявявайки постоянство, доверявайки се на китайската медицина.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *