Вижте кои са най-известните професионални спортни комарджии

В света съществуват почти безброй професии, измежду които можем да избираме днес с лекота. В световната икономика има място за адвокати, програмисти, ресторантьори или артисти. Има обаче някои професии, които станаха особено популярни в последните години, особено в периода около затварянето на света заради пандемията от Коронавирус. Една от тези професии е на професионалния спортен комарджия, който може да залага от всяка точка на света. За мнозина тази професия звучи несериозно, но истината е, че тя може да донася сериозни печалби. В следващите редове ще споделим за един от най-популярните играчи, които изкарват прехраната си благодарение на спортни залози.

Кои са най-известните комарджии, които залагат на спортни събития?

Една от основните разлики между обикновения залагащ на спорт или ротативки като Burning Hot 40, например, и професионалния такъв е, че професионалистът залага за да спечели и не прави особено рискови прогнози. Отново те поставят много високи суми, на събития с нисък риск и по този начин забогатяват по хитър начин. Обикновените комарджии просто се опитват да изготвят фиш с висок краен коефициент, с тайната надежда да направят големи печалби с малка сума на залога. А сега нека не губим повече време и директно да се пренесем в интересния свят на професионалните спортни комарджии и почти безпогрешните им прогнози.

Bob Vougaris

Той определено е един от иноваторите сред професионалните спортни комарджии. Неговият интерес към залозите започва да се проявява още на около двадесет годишна възраст. Той дори достига и момент, в който е способен да „заработва“ по един милион долара на ден, а е едва на 25 години по онова време. Познанията му в областта на баскетбола са толкова ценни, че дори получава работа в Далас Маверикс. Каквото и да кажем за него, то ще е малко, защото Боб без съмнение е един от най-великите професионални спортни комарджии, които правят огромни печалби.image3

Anthony Bloom

Тони Блуум е от Англия и определено знае как да залага на спортни срещи. Неговите успешни прогнози съвсем не остават незабелязани, защото успява да измъкне огромни суми от не един и два букмейкъра. Почти безпогрешните му залози го донасят водеща работна позиция в компанията за спортни прогнози Старлизард. По-голямата част от състоянието му се натрупва благодарение на именно спортни залози, но Блуум има и други хобита, които също му носят пари. Тони взима участие в доста професионални покер състезания, където се справя завидно добре. Така например през 2008 година той прибира печалба в размер на 1,5 милиона долара от покер игри, в които доминира над противниците си.

Billy Walters

Продължаваме със следващия професионален комарджия в нашия списък, който меко казано си е заслужил репутацията на страхотен късметлия. Той е един от много малкото на брой залагащи, който може да се похвали с 30 години на непрекъснати печалби от залози. През 80те години на миналия век обаче картинката за него е била съвсем различна, защото е страдал от непрекъснати загуби вследствие на залози. По същото време Били дори губи къщата си, заради непрестанните губещи залагания. Ситуацията за него се променя, когато по пътя си среща компания за компютърни анализи, с чиято помощ обръща събитията в своя полза и започва да трупа печалба след печалба.

James Holzhauer

Джеймс е спортен комарджия, който добре умее да преценява риска на своите залози. Той има спечелени 32 игри, а общата печалба от тях е почти 2,5 милиона долара. Той не веднъж е споделял своите стратегии и тактики, което е помогнало и на много други залагащи играчи. Джеймс използва сложни математически анализи за да прави успешни прогнози на събития на живо, но и на такива преди началото на дадени спортни срещи. Стратегиите, анализите и тактиките му без съмнение са едни от най-добрите и много други негови колеги са му признавали това.image2

Steve Fezzik

Завършваме със Стийв и неговите успехи в спортните залози, които го превръщат в легендарен играч. Неговата сила е в това да открива грешки, които са направени от букмейкърите и да ги използва срещу тях. Той намира тези грешки благодарение на сложни математически изчисления, които е усъвършенствал през дългите си години в залагане. Някои от най-големите му печалби идват от залози на NFL, които почти винаги са безпогрешни. Едно от интересните неща за Стийв е, че той известен с псевдонима си и много малко хора го наричат с истинското му име. Неговият талант започва да се проявява в много ранна детска възраст, когато е решавал различни сложни математически уравнения със завидна лекота.

Заключение

Всички тези професионалисти са станали толкова успешни благодарение на постоянство и упорство. Не са пропускали и да анализират всяка среща, на която са поставяли залозите си. Едно нещо обаче е сигурно – никой не може да се превърне в професионален спортен комарджия „от днес за утре“. Нужни са години в трупане на опит, взимане на поуки от грешките си и правилна преценка на всеки риск. От изключително значение е и да не се поддаваме на емоциите и импулсивните решения. Ако следваме тези насоки, то ние ще имаме всички шансове да се доближим до успехите на професионалистите и усетим тръпката на тяхната кариера.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *