Какво представляват ампулите против косопад?

Действието на някои видове ампули против косопад е насочено към борба с втвърдяването на космите, което е етап от процеса на косопад. Aмпулите против косопад съхраняват жизнените функции на корените и намаляват падането на косата. Обикновено курса на лечение с ампули против косопад е продължителен.
Аминексил на Dercos ® са ампули против косопад, които са практични и приятни за използване. Течността не оставя мазни петна и дарява косата ви с обем и сила.
Dercos ® са специалисти в областта на косопада, повече от 20 години инвестират в изследвания. Основна цел на компанията е изучаването на биологията на човешкия косъм и разбирането на процеса на косопад при мъжете и жените. В резултат на тази всеотдайна работа, Dercos ® могат да се осигурят ефективно решение на проблема с косопада.
Аминексил е лицензиран продукт, одобрен от съответните организации и гарантира ефективност в различна степен при различните пациенти. Производителите не съобщават за странични неприятни действия, не провокира алергични реакции.

косопадът се лекува с ампули

Ампулите Аминексил са подходящи против косопад

За оптимална ефективност трябва да се следва двумесечен курс на лечение, като се използват минимум 3 ампули на седмица.
Тестове проведени в болнични условия на 130 мъже доказват ефективността на Аминексил най-късно след 6 седмици употреба, с 8% се увеличава броят на порасналите косми в сравнение с пациентите прилагали плацебо.
Тази информация ви запознава с качествата на ампулите против косопад, като не замества или отхвърля препоръките на вашия дерматолог.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.