Какво представляват ампулите против косопад?

Действието на някои видове ампули против косопад е насочено към борба с втвърдяването на космите, което е етап от процеса на косопад. Aмпулите против косопад съхраняват жизнените функции на корените и намаляват падането на косата. Обикновено курса на лечение с ампули против косопад е продължителен.
Аминексил на Dercos ® са ампули против косопад, които са практични и приятни за използване. Течността не оставя мазни петна и дарява косата ви с обем и сила.
Dercos ® са специалисти в областта на косопада, повече от 20 години инвестират в изследвания. Основна цел на компанията е изучаването на биологията на човешкия косъм и разбирането на процеса на косопад при мъжете и жените. В резултат на тази всеотдайна работа, Dercos ® могат да се осигурят ефективно решение на проблема с косопада.
Аминексил е лицензиран продукт, одобрен от съответните организации и гарантира ефективност в различна степен при различните пациенти. Производителите не съобщават за странични неприятни действия, не провокира алергични реакции.

косопадът се лекува с ампули

Ампулите Аминексил са подходящи против косопад

За оптимална ефективност трябва да се следва двумесечен курс на лечение, като се използват минимум 3 ампули на седмица.
Тестове проведени в болнични условия на 130 мъже доказват ефективността на Аминексил най-късно след 6 седмици употреба, с 8% се увеличава броят на порасналите косми в сравнение с пациентите прилагали плацебо.
Тази информация ви запознава с качествата на ампулите против косопад, като не замества или отхвърля препоръките на вашия дерматолог.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *