Много ли са страдащите от косопад мъже?

Научете повече за страдащите от косопад мъже

Оплешивяването при мъжете е особено срещано явление, която виждаме всеки ден по улиците.

косопад мъже

Страдащ от косопад мъж

Понякога дори си задаваме въпроса как млади момчета изпитват дискомфорта, който поражда появата на косопад. За съжаление този проблем често води до смущения в самочувствието и увереността на мъжете, като подбива техния авторитет и визия сред обществото.

Много често слушаме на улицата, в ресторанта или на работа страдащи от косопад мъже. Те се чудят как да решат проблема и как да спасят дори и малкото им останала коса. Нещата са сложни и ние разбираме емоционалният срив, който тези хора търпят.

Бързаме да споделим ценна информация относно същността и решаването на проблемите за голяма част измъчени от косопад мъже. На първо място ще кажем, че силният пол има повишена чувствителност към мъжките хормони известни като Андрогени намиращи се в дадена зона на скалпа. Те се прехвърлят по наследство и заради това най-често срещаното твърдение е, че косопадът е генетично предразположен.

Въпросните хормони действат при кръвообращението и скалпа като именно тук е мястото да се съсредоточим относно изпитващите проблеми с косопад мъже.  За щастие днес фармацевтичната индустрия предлага стойностни алтернативи за справяне с тази неприятност и всичко зависи от вашето решение. Ние ви желаем успех.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *