Как Демир бозан помага при косопад?

Демир бозан помага при косопад, когато косопадът се дължи на стрес или на химия.

При наследствено оплешивяване, когато и сред родителите, и сред прародителите е имало напълно плешиви хора, в такъв случай Демир бозан, а и каквото и да било друго, не помага.

Демир бозан е идеален, когато става дума за пречистване на кръвта и разрешаване на проблеми с нервите. Тези две основни действия на билката се оказват решаващи при третирането на косопад вътрешно, с билки.

Демир бозан при косопад

При косопад се използва Демир бозан в особени случаи

  • И така ако вашият косопад се дължи на стрес, Демир бозан е идеалното средство, за да се справите с това. Но как да разберем дали косопадът ни се дължи на стрес? По принцип стресът е една от основните причини за косопада. Познава се по това, че косопадът започва интензивно към 3-4 месеца след момента на стреса. Ако имате според вас безпричинен и интензивен косопад опитайте да си спомните имали ли сте силен стрес 3-4 месеца по-рано!? Ако отговорът е да, то косопадът по всяка вероятност се дължи на него. В този случай Демир бозан ще е най-доброто, на което можете да разчитате. Той ще помогне да отстраните последиците от стреса, косопадът ще спре, а на оголените места до 1-2 месеца ще се появи нежен мъх. И така успокояващите билки, съдържащи се в комбинацията, могат да се окажат особено полезни при косопад.
  • Ако косопадът се дължи на замърсяване на кръвта с химия: лекарства, химиотерапия и други, Демир бозан също ще бъде най-доброто средство за решаване на проблема. Той има удивителната способност да пречиства кръвта от холестерола и шлаките. Като “страничен ефект” се появява и нормализирането на кръвното, кръвната захар и нивата на холестерола. Много често замърсяването на кръвта е причина и за така наречения “гнездовиден косопад”, когато на помощ може да дойде Демир бозан.

Има и други отзиви на хора, които са спрели и косопад, породен от други причини, с Демир бозан. Но те не спадат към тази кратка класификация, затова и ние няма да ги изброяваме тук.

Enjoyed this post? Share it!

 

7 thoughts on “Как Демир бозан помага при косопад?

  1. демир бозан помага ли при напълно плешиви хора или при наследствена загуба на коса?

  2. Не, Демир бозан помага при косопад само вследствие на стрес или на някаква химия.

  3. Има ли начин да се уверим със сигурност, че косопадът е причинен от стрес и че демир бозан ще ни помогне в този случай?

  4. Да, ако косопадът е започнал около 2 месеца след значимо стресово събитие в живота ви, то най-вероятно той се дължи на него и демир бозан е особено подходящ в този случай.

  5. Приятел си купи и ми даде от вълшебния чай, който определено ми хареса, след което си купих и аз, защото наистина вече се чувствам здрав!

  6. Аз също при косопад съм приемал Демир бозан и свърши чудесна работа. Много добри билки, които пречистват кръвта и успокояват нервите, с което премахват причината на косопада (ако не е наследствен): химическите замърсявания и стреса. Но наистина говорим за косопад, който се дължи на тези две причини. Наследственият косопад, страхувам се, че ще разочаровам някои хора, не се лекува или поне все още не е намерен начин за неговото лечение.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Информирайте ме за последващи коментари по e-mail. Вие също можете да се абонирате и без да коментирате.